Loading Likes...

PicMonkey Collage

Tiden går och det börjar vara ett år sen jag lanserade projekt garderob 2.0. Ett projekt som jag tagit med ro, inte hastat fram. De allra största förändringarna i projektet är väl att jag har haft lättare att göra mig av med kläder som jag inte trivs eller passar i. Likadant med kläder som har fläckar som inte går bort eller hål.

Nå, vi går tillbaka och ser vad jag skrev om projektet då i början.

Tanken med garderob 2.0 är att det skall få ta sin tid, jag behöver inte de där plaggen nu på direkten, utan kan med gott samvete och en hel del tid försöka leta fram bra kläder av kvalitet. Så att jag inte behöver göra en gigantisk röjning om några månader igen och plocka bort en massa sönderanvända billiga t-shirtar och linnen.

Utdrag ur det första inlägget om projektet.

Tid, det är nog något jag verkar ha prioriterat i det här projektet. Eftersom det delvis under vissa perioder varit helt bortglömt. Jag kan nog räkna på en hand de gånger jag handlat nya kläder under årets gång. Tyvärr har jag då inte prioriterat kvaliteten alla gånger, mest på grund av tidsbrist när klädesplaggen skall inhandlas och så det allra knepigaste: pengarna.

Men, jag anser att det här är ett projekt som får ta sin tid! Å jag har faktiskt i åtanke att köpa något nytt plagg nu under vårvintern. Så då kanske jag har tid och möjlighet att mera sätta mig in i det här med kvaliteten.

IMG_0202

Att hitta sin stil

Under hösten har jag också försökt fundera lite kring vilken min stil är. Det fick mig faktiskt inspirerad att försöka ta reda på, genom bilder. Så några gånger när jag haft kläder som jag trivs i har jag knäppt några bilder. Efter en närmare analys så verkar jag vara den där ”tråkiga” typen som helst klär mig i svart. Visst finns det färggladare plagg också, men de hör främst till sommargarderoben.

Så, hur går jag vidare nu då? Ja projektet kommer nog fortskrida ett tag till. På min inköpslista står det enfärgade linnen och t-shirts, fleecetröja med dragkedja och nya klackskor (typ pumps). Å byxor, jag är i stort behov av byxor! Jag har levt hela hösten i mina loppisfyndande Lee-jeans.

Share: