Loading Likes...

Igår kväll fick vi uppleva en försmak till höststorm på lite närmare håll. Det var dags för vår första fältfotografering, efter att ha suttit tre kvällar och lyssnat till fotografering i teorin. Vi körde ut till Fjärdskär, en vacker plats precis invid Replotbron, där det var tänkt att vi skulle öva oss i landskapsfotografering.

Vinden ökade i styrka, vågorna piskade och träden svajade, solen gick ner och kastade sitt gulrosa sken över oss, havet och bron. Fast vinden stundtals kändes kall så gjorde det inte så mycket. För när vi väl kom igång med själva fotograferandet så var jag i en helt annan värld. Tittade ut över havet, vågornas makt och försökte fånga det vackra jag såg.

IMG_9395

IMG_9421

Just vid det här tillfället blev det klart för mig, något som jag nog innerst inne vetat redan tidigare. Jag skall och vill fotografera landskap och natur. Som ett fint komplement till alla vardagsbilder som kommer upp på bloggen. Det känns fantastiskt att veta att just nu är det det här jag skall sikta in mig på, det här jag skall öva på. Istället för att flumma runt och pröva olika inriktningar.

Ha en fin onsdag ni som kikar in!

 

Share: