Loading Likes...

Ett av målen i år var att gå minst två kreativa kurser, jag hade hoppats att det skulle bli två olika. Men det visade sig bli grund- och fortsättningskurs i lettering, en av mina senaste hobbyer. Idag har jag således suttit fem timmar tillsammans med ett tiotal andra kvinnor i varierande ålder och ritat bokstäver tillsammans med Sofie Björkgren-Näse.

Sofie är en riktig inspirationskälla och en fantastiskt trevlig människa. Vi verkar vara lite lika gällande vårt ordklottrande att vi helst skulle vilja få till det färdiga resultatet direkt och inte börja från skelettbokstäver. Men, med tålamod, envishet och övning kommer du ganska långt.

IMG_5663IMG_5664

Så nu har jag fått träna lite på brushlettering och lärt mig några nya stilar att fortsätta klottra bokstäver på. Jag har också efterlyst en massa dialektord via facebook och det ska bli riktigt spännande att göra något roligt av dem under vintern.

Vill du inspireras in i bokstavsillustrationerna värld så hittar du mitt ig-konto på @stinas_ordkonst och Sofies på @fialottajanssondesign.

Share: