Loading Likes...

img_4363

Här sitter jag i kväll med en kopp ingefärsvatten i hopp om att snart slippa den ömma hals och de irriterade örongångarna som jag fått dras med den senaste veckan. När man är förkyld är allt man önskar att bli pigg igen och när man har återfått energin tar man den för givet. Just nu är min högsta önskan och det jag skriver varje kväll i min tackbok att återfå energin (slippa förkylningen).

En av orsakerna till varför jag vill återfå min energi och slippa värkande öron och hals är de två nya träningsprogrammen på gymmet. Jag är så nyfiken på vilka övningar som finns tillagda och hur jag och min kropp kommer att reagera på dem.

Tills energin är tillbaka och värken försvunnen så är det bästa jag kan göra för mig själv; vila, vätska och kärlek. Vilket också är tre ledord som följer mig annars i vardagen men just nu är de extra viktiga. Vätska i alla smaker och kulörer, vila med en massa bra böcker i soffan och lite extra kärlek från sambon och mig själv. Jag försöker pigga upp mig med små saker som inte stjäl så mycket energi, som t.ex. ansiktsmask, lackade naglar, fotbad och sånt.

* Jag skriver medvetet om att att återfå energin istället för att ‘bli frisk’. Från en förkylning kan det vara enkelt att bli frisk. Det är annat med de människor som kämpar och hoppas bli friska från någon mycket värre sjukdom.

Share: