Loading Likes...

Hej från vardagsrumssoffan ikväll, inte min vanliga bloggplats numera. Men likväl sitter jag här med datorn i famnen ikväll. Låt mig berätta för er om min torsdags kväll, som inte blev som jag hade tänkt mig, men som blev riktigt bra ändå.

Vädret behöver vi väl kanske inte orda desto mera om idag, men det lockade inte att gå ut i det mera när du en gång kommit in. Om vi säger så. Jag hade stora planer på att delta i kvällens bodycombatpass på gymmet. Men efter en väldigt intensiv arbetsdag och 1 h ute i busvädret på eftermiddagen så kändes det inte direkt lockande att uppbåda energi för träning.

img_3888

Så, jag fixade enkel och mycket god mat. Tände doftljuset jag köpte igår, favoritdoften för övrigt, och myste ner mig i soffan. Här har jag nu suttit i flera timmar, stickat, läst eller bara funderat. Tänkte gå och bänka mig vid datorn, blogga lite och kika genom gårdagens bilder. Tänder lampan i vårt extra rum och så lampan vid datorn. *sprak-knak-knäpp* där gick en propp! Rummet är mörkt och datorn slutar ladda. Okej, inga extra proppar hemma. Så, jag tog datorn under armen och nu sitter jag här, i soffan. Men det skall inte bli en vana.

Så ja, lite bildredigerande och bloggläsande och så är jag snart färdig med den här torsdagen också. Hoppas ni får en bra kväll trots höstrusket utanför dörren.

Share: