Loading Likes...

Det sägs att du skall smida medans järnet är varmt, så jag kör och låter fingrarna smattra mot tangenterna så ser vi var vi landar. 

Idag den femte december 2015 har jag återigen tagit steget ut ur den välkända “comfort zone”. Det är något som jag mer eller mindre aktivt jobbat med under året och jag är väldigt glad för att jag vågat, eftersom varje steg har berikat mig och mitt liv. I skrivande stund är jag så hög på energi (eller kanske koffein) att mina händer darrar. Att knäppa en selfie till det här inlägget tog många försök.
wp-1449310446017.jpg

Låt mig berätta om morgonens bästa händelse. För ett tag sen så hittade jag frukostflickorna på instagram, det är min goda vän Michaela och söta Rebecca som har startat ett konto utifrån deras passion för frukost. Idag ordnade tjejerna tillsammans en brunch på ett av Vasas mysigaste caféer, Sweet Wasa. Jag lovar att skriva mer om själva evenemanget sen när jag fått alla bilder. Jag var inte sen att anmäla mig till deras event och det var lite spännande, för de enda jag egentligen kände när jag åkte in till Vasa i morse var Michaela och Sara.

Min tanke var att det för min del kan bli en lyckad och rolig morgon eller en morgon när jag sitter och betraktar andra människor. Jag kan avslöja att det blev en mycket energirik och trevlig morgon med många givande samtalsämnen tillsammans med intressanta kvinnor.

Det jag egentligen kanske vill komma fram till i det här inlägget är att det ibland löns att lita på sin magkänsla och ta det där steget ut, bort från tryggheten. Om så bara för någon timme, i bästa fall ger det dig så mycket energi och bekräftelse och i annat fall så växer du nog också och blir mera medveten om hur du fungerar och vad du vill.

Fylld av ett ton positiv energi och med god brunch i magen så skall jag ta mig an den här lördagen och decemberhelgen och göra det till något mycket bra. Jag tänker ta till mig och bevara den positiva känsla som morgonen lyckades förmedla och sprida ut den över helgen, i små doser, så att jag kan njuta länge.

Så, nu är det din tur.. Kliv ut ur din bekvämlighetszon och gör något som du vill, men kanske inte riktigt vågar. Det är oftast värt det och du lär dig något av det. Ha en bra helg!

Share: