Loading Likes...

Jag är förälskad, i sommarhelgerna. Dessa fantastiska ljusa och myggfria dagar, kvällar och nätter fyllda med fart, galej, upptåg, skratt och god mat. Vi lägger ännu en fartfylld och fullspäckad helg till sommarfeelisminnesburken.

IMG_6196

 

På fredag hann jag bara hem å svänga för att byta kläder så bar det av på tjejkväll. Mat på Faros följt av galej på både O’malleys och Ollis. Det är nog evigheter sen jag varit ute ända till valomerkki men den här fredagen lyckades det.

Lagom trött och sliten for vi vidare på äventyr på lördag, postroddsdansen i Björkö. Själva rodden blev ju avblåst med den män och kvinnor som tagit sig över härifrån för att segla/ro från Holmö till Björkö kom tillbaka hem och vi fick en fin kväll där ute i skären också.

Det är intressant vilken energi och ork det finns dessa ljusa sommarkvällar. Fast sömnkontot ligger betydligt på minus så orkar man ändå rätt bra. Men nog var det skönt att krypa ner under filten och sova en timme nu ikväll medan regnet smattrade utanför fönstret.

Share: