Loading Likes...

Malin publicerade en trevlig blogglista idag och i brist på annat så tar jag och fyller i den också. Som jag skrev redan igår så är jag riktigt peppad på att gå på gala på lördag, trots att det blir en lite stressig dag med körande av och an innan jag får fixa mig inför kvällen och åka iväg in till Vasa.

 1. Galan är i övermorgon, är du redo? Ja, jag börjar nog faktiskt bli redo nu. Igår bestämde jag vilken klänning jag skall bära och frissatiden är bokad också.
 2. Har du laddat batteriet till din kamera? Nej, inte än.. funderade på det när jag var ute och sprang. Det blir att ta med den lilla pocketkameran som jag använde innan jag köpte systemkameran.
 3. Hur taggad är du inför galan? Så där medeltaggad kanske, men det hinner ju öka ännu innan lördagkväll.
 4. Varför skall du gå på galan? För att träffa likasinnade människor, understöda ett roligt evenemang och ha en trevlig kväll. Det kan jag behöva efter den senaste tidens tandläkarbesök och bilproblem.
 5. Hur har du förberett dig inför galan? Jag har bokat tid till frissan, funderat över klädval och köpt en biljett.
 6. Vad skall du ha på dig? Jag bloggade tidigare i veckan om valet mellan de två klänningarna. Vilken jag valde får ni se på lördag.
 7. Hur ser dina skor ut? Jag har inte bestämt mig än om det blir skorna jag fick i klingelsamarbetet, eller ett par andra svarta klackskor.
 8. Hur mycket har du satsat på din outfit? Alla delar i min outfit är från garderoben hemma. Det enda jag kommer kosta på mig är frissabesöket med frisyrfixet. Det känns väldigt bra att ha hittat en passlig klänning i min egen garderob och guldsmycken har jag en del av också.
 9. 4 saker som du måste ha med dig i din handväska. 1. kameran 2. läppomada 3. extra strumpbyxor 4. pengar
 10. Vad ser du mest framemot med kvällen? Att få träffa de vars bloggar jag läser.
 11. Vad är det värsta som kunde hända under kvällen? Att jag får totalblackout och inte kommer ihåg vem de andra bloggarna är, de som jag läser då främst.
 12. Vem ser du mest framemot att träffa på galan? Silje förstås men också mina “bänkgrannar” och andra intressanta människor i vimlet.
 13. Är du nervös? Varför/varför inte? Nej, jag har inget att vara nervös för.
 14. Vem tror du vinner priset för årets blogg? Jag la min röst på Carro och jag tror att hon kommer vinna.
 15. Bästa tipset för att komma i galastämning på lördag? Jag säger som Malin, lite bra feelismusik när du gör dig i ordning och kanske en god drink innan du åker iväg (inte om du skall köra förstås).
Share: