Loading Likes...

Hallå kära vänner, idag skall vi snacka inredning! Jag vet att det finns de av er som kanske är sugna på bilder från vårt nya ställe. Men ni får tyvärr ge er till tåls lite ännu, dessutom är bildernas kvalitet inte den bästa eftersom jag inte vågat släpa med stora kameran dit ut än.

Nu kommer ett litet avslöjande, i nästan två års tid har jag hamstrat marin inredning på diverse loppisar. Nu som då när jag kommit över något fint ”som skulle passsa bra till vår framtida villa” så har jag köpt det. Så det betyder med andra ord att jag har haft en låda full med krimskrams i skåpet. Krimskrams som äntligen får komma till sitt rätta element och betydligt tidigare än vad jag trodde.

IMG_2881

Jag har tre ledord som jag går efter nu när vi inreder vår villa: enkelt, marint och fyndat. Villan ska få vara villan, där skall inte behöva finnas massor med bekvämligheter. Sen dras jag till den marina stilen med sina mörkblå, röda och vita inslag. Å så fyndar jag massor, hemma i skåpen eller på loppis. De senaste fynden ser ni på bilden, en ljuskrona som mamma hittade på Röda Korsets loppis och så lite annan inredning från Megaloppiset.

Så ja, nästan gång när jag kommer mig ut dit så blir det att inreda ännu lite mera och så fota förstås. Jag är så glad över att äntligen ha ett projekt att lägga tankarna på.

Share: