Loading Likes...

Hallå på er! Nu är mina två första av tolv dagar ledarskapsutbildning avklarade. Det är himla givande och intressant att nu som då få sätta sig på skolbänken och ta till sig ännu mera kunskap. Men samtidigt kommer det att bli ack så skönt att återgå till det vanliga imorgon.

Som ni ser har jag inte kunnat hålla mig från bokstavsillustrerande under kurstillfällena dessa två dagar. När en ändå sitter och antecknar vissa grejer som föreläsaren pratar om kan en ju anteckna på ett snyggt sätt, tänker jag.

Ett citat från föreläsningen idag som fastnade och som jag själv tycker är väldigt passande i dagens samhälle. Speciellt också efter att jag läste Maries mycket intressanta blogginlägg om att räcka till och hur det ibland stressar en när du ser allt det som andra gör. Då kanske det hjälper en att tänka att du är ju bra på att vara dig själv, fortsätt med det.

Ja, så lite sådana tankar från mig denna tisdags kväll. Hoppas ni har en fin vecka!

Share: