Loading Likes...

Vi har ett renoveringsprojekt framför oss, att fräscha upp sovrum 2 i vår lägenhet. Tidigare ägare hade valt att måla väggarna i rummet röda och svarta. Som tur var det tapet på den ena svarta väggen och den rev vi ner på några timmar i lördags. De andra två skall få sig en omgång med slipmaskin och grundfärg, eftersom de bara är målade. Sen skall alla tre väggar tapetseras och detaljer kring fönstret målas vita igen.

Vårt andra sovrum kommer fungera som kombinerat gästrum och kontor, eller mer kanske blogg- och surfställe. Såklart har jag redan länge letat inspiration till inredning och möblering av rummet. Möblerna har vi redan, hämtade hem en bäddsoffa som vi köpt via Findit, hyllan väntar på att få åka upp på väggen och skrivbordet, ja det skulle väl behöva bytas ut. Men tillsvidare tror jag vi kör på det som finns.

52178786c4d7ec07115ab0f80fb93b96

b88f89c7bfa689885140af6f63a120c4

 

Bildkälla: Pinterest

 

Båda bilderna ovan är väldigt tilltalande på något vis. Jag tror bestämt att känslan i vårt rum kommer att vara ganska lugn. Jag skulle gärna hitta en enkel tapet i någon naturlig färg. Satsa på bra förvaring av allt material som inte går att gömma bort och så någon fantastisk tavla på väggen. Helst skulle det ju få vara en stor världskarta där vi kan pricka in platser vi varit på och platser vi vill besöka.

Ett projekt att fortsätta drömma kring tills vi, förhoppningsvis snart, kan sätta fart.

Share: