Loading Likes...

Det är nog ytterst sällan som jag går in i en affär och kommer ut tomhänt. För det mesta är det ju grejer du behöver, på ett eller annat sätt, att handla bara för sakens skull är jag ändå rätt duktig på att låta bli. Nå, nu var det inte det jag skulle visa er idag, utan vad som fanns i goodiebagen från Sunds och vad jag sen köpte med mig hem.

IMG_8900

IMG_8901

Goodiebagen innehöll en växt/blomma som kallas alunrot, den kommer bli snygg i höstplanteringen sen. Också en papperspåse som du kan använda som krukskydd, eller annan förvaring samt en vacker kruka av återvunnet material från Oohhh-kollektionen av Lübech Living. Läs gärna mer om Ooohh-kollektionen och vad den är till för.

IMG_8903

Själv har jag länge tänkt köpa hem grönväxter till köksön och hallbyrån, så det blev en enkel men vacker grönväxt samt en ljusgrå kruka och ett gäng kaktusar till hallbyrån. Nu återstår bara blommoatt få hållit växterna vid liv.

Har ni mycket grönväxter/blommor  hemma? 

Share: