Loading Likes...

Vi gjorde en väldigt intressant övning under senaste ledarskapsutbildningstillfället. Vår föreläsare för de två dagarna gav oss i uppgift att fundera över personer som har påverkat oss i vårt yrkesliv, antingen personer vi har sett/ser upp till eller personer som vi inte vill bli som.

Hur som helst så föddes där en idé om att blogga om personer som inspirerar mig just nu. Den här gången ur perspektivet med bloggare och instagramprofiler. Jag har tidigare skrivit om inspirerande människor och det inlägget kan du läsa här.

Dessa konton inspirerar mig just nu;

Isabellalindegard | atilio.se | kaosyoga_lettering | josefintatianablog | leeesselstrom | ovesparadis | underbaraboning | satus |

Kanske har det något att göra med denna mörka och gråa årstid, men just inspireras jag massor av ig-konton med ljusa härliga bilder. Kanske har det också att göra med min egen instaangst och hur jag vill utveckla mitt konto.

307h

Bildkälla: Gratisography

Dessa bloggar inspirerar mig just nu;

Emilia Westerström | Atilio | Diagnos:Kreativ | The Glassberg | Lykkeliten | Caisa K. | Living With My Camera | Malins Blogg | Spira |

Med tanke på att jag går i gång på det kreativa i år och själv gärna utvecklar min kreativa sida så är det kanske inte så förvånande att det finns en del kreativa bloggare på min inspirationslista. Förvånansvärt också är att det har hittat en del svenska bloggare tillbaka till min läslista.

332h

Bildkälla: Gratisography 

Nu är jag nyfiken.. Vilka personer/bloggar/instagramkonton inspirerar dig just nu?

Share: