Loading Likes...

För ett tag sen så frågade Sandra på sin blogg vem som inspirerar oss just nu. I mitt fall så är det ingen specifik person utan jag inspireras av instagram väldigt mycket. Jag älskar att sitta och scrolla genom flödet i sökikonen och att hitta nya intressanta konton att följa.

Just nu är jag dock ganska osäker i min egen stil på nämnda medie. Jag upplever faktiskt en mild instagramangst. Jag skrev ju här tidigare att jag hade raderat en massa bilder och detta har fortsatt. I skrivande stund är jag nere i ca. 400 bilder på mitt konto. Jag har med andra ord snart raderat 1000 bilder. Å en stor del av dessa bilder är sådana som jag idag inte ens skulle ladda upp. För att just de bilderna är sådana som jag kan dela på instastories eller på snapchat.

ig

Vill du spana in mitt konto hittar du på mig @finachristinas.

Mina tankar snurrar mycket kring hurudan kanal jag vill att ig skall vara för min del och vad jag vill visa där. Ett tag tänkte jag till och med på att starta ett helt separat konto för bloggen och behålla mitt nuvarande som “privat”. Men sen igen insåg jag hur mycket extra arbete det skulle bli. Tid som jag kanske hellre lägger på något annat.

Så ja, nu gäller det att klura vidare på detta å eftersom jag snöat in mig på visioner de senaste dagarna så kanske det inte är någon dum idé att skapa en vision för instagram också.

Share: