Loading Likes...

En sak som jag har funderat massor kring sen jag blev med blogg är instagram. Mitt nuvarande instagramkonto skaffade jag när jag köpte min telefon för snart 3 år sen. Det har blivit en hel del bilder under dessa tre åren, en del mer privata och andra sådana som jag gärna delar med er bloggläsare och mina följare på instagram.

Jag hade en gång en tanke kring att fixa ett eget konto för bloggen, där jag laddar upp bilder som har med bloggen att göra. Jag kom mig faktiskt så långt så att jag registrerade detta konto, men sen så blev det inget mer med det. Tanken var också att jag med det kontot skulle kunna följa alla andra bloggare och andra inspirerande konton. Istället för att behöva blanda det med mitt privata konto där bilder för vänner och familj skulle komma.

instagram

Med tanke på att mitt första, egna konto idag har växt sig ganska stort så känns det som ett stort steg att ta i bruk ett bloggkonto också. Men sen igen så skulle det vara skönt att ha allt bloggrelaterat på ett och samma ställe och sen få ta vilka knasbilder jag vill till det andra konto. Fast tja, jag är ju trots allt en vardagsbloggare så kanske mitt vanliga konto får komplettera bloggen ändå.

Hur tänker ni kring det här med instagramkonto? Ni som bloggar, delar ni med er av era konton för bloggföljare? Ni som läser, är det roligare att följa ett “privat” konto eller ett mer bloggspeciferat konto?

Share: