Loading Likes...

Här i veckan ville syrran ta en sväng via Dress Like Marie, hon var på jakt efter tights.Själv följde jag med för att jag nu inte hade något bättre för mig. Intalade ju förstås mig själv att jag inte skall ha något, men visst sjutton fanns det en sak som ropade mitt namn där i alla fall.
IMG_1408
Den här gången blev mitt köp inte så stort, men ändå mitt i prick. Länge har jag sneglat på de där läderarmbanden som du kan vira flera varv runt handleden. Ett i äkta läder för 15 euro, klart en slår till! Så ja, det ligger i detaljerna och armbandet har funnits på min arm sen jag köpte det.

IMG_1414

På tal om helt andra detaljer, jag har gått i tatueringstankar nu en tid. Så för att vänja mig mer vid tanken över att gadda någon av mina kroppsdelar beställde jag hem lite fejktatueringar att leka med. Snyggt och enkelt tänker jag mig, en tatuering som betyder något skall det va. Nå, nu har jag ingen brådska med att tatuera mig, för jag vill vara 100% säker innan jag slår till.

Share: