Loading Likes...

IMG_6849

 

Hoppas ni alla har haft en skön och avkopplande julhelg. Själv har jag fått umgås med en massa fina typer, både familj och vänner. Julafton firades både hos sambons familj och hemma hos min familj, i år avslutade vi den i soffan hemma hos tillsammans med några vänner. Långa sovmorgnar, lite mera firande, lite reashopping och så en firmajulfest på det. Känns helt bra att bryta detta slappa mönster och jobba imorgon samt fredag.

Ja förresten så gick ju inte bloggflytten så smidigt som jag hade tänkt, eftersom jag inte räknade med det att gamla domännamnet var i bruk i två år. Sen så fick jag det inte ändrat men ville så gärna börja blogga igen så det blev att ändra lite på adressen istället, finachristinas.com är den nya som ni skall lägga på minnet. Välkomna!

Share: