Loading Likes...

Tre dagar efter att jag suttit och lyssnat på Malenas föreläsning om bloggande så har jag åter ett bloggkonto framför mig. Som jag har funderat och velat och analyserat det här med bloggande de senaste dagarna. Läst en massa olika bloggar, spanat på folks bloggnamn och funderat över mitt eget.

IMG_8745sv

Jag fotad av Tidstjuven-Maria.

Varför fina Christina? Jo, jag ville ha något som berättar vem jag är, men samtidigt något som är lite annorlunda. Att rimma är roligt och hur bra låter egentligen pina Christina? Nej, precis jag tänkte väl det. finachristina.wordpress.com. Inte för att jag är som vi på dialekt säger “hööfälo” men för att jag tycker att jag själv är ganska bra och duktig och fin. Screw jantelagen, Christina är tillbaka i bloggvärlden och det med besked!

Share: