Loading Likes...

Jag tror väldigt mycket på att berätta om sina drömmar för andra. För i bästa fall kan det leda till något bra. Som till exempel det där inlägget när jag ville pröva podda med någon och Silje hakade på. Vi hade ju vår podcast Söndagsöppet ett tag, men till sist rann det ut i sanden. Men drömmen blev ju i varje fall uppfylld.

Ett nätverk för kreativa själar

En dröm som upptar mina tankar nu som då är den om en mötesplats och ett nätverk för kreativa själar. Jag tänker mig en nätportal där allt från fotografer och illustratörer till inredare, hantverkare och kreativa bloggare kunde samlas. Ja, helt enkelt en samlingsplats för alla med någon form av kreativitet som hobby eller yrke.

I min bujo dyker det nu som då upp sidor som jag kallar idéplank. Dit skriver jag ner mina tankar och idéer kring vad som helst. Det allra första idéplanket fylldes faktiskt med franska streck kring just den här digitala mötesplatsen. Inspirerad av portaler som sevendays, elsas entourage och lovely life så skulle jag så gärna vilja vara med och bilda en liknande plats.

Bildkälla: Splitshire

Jag kan ingenting alls om något webbaserat men jag tänker att jag kanske kan lära mig. Det jag kan lite om är att blogga. Skriva ner mina drömmar och funderingar. Jag gillar också att vara kreativ och få använda mina händer till att skapa alster. Samma höst som jag startade den här bloggen, för fem år sen, gick jag på föreläsning. Jag hörde Isabella Löwengrip tala och det var ju intressant. Det enda jag idag kommer ihåg från just den föreläsningen är följande.

Du behöver inte kunna allt!

Isabella gav tipset att satsa mer på vissa saker och att be om hjälp med sånt som är svårt, krävande eller som du inte just nu har tid att lära dig. Så jag tänker att om drömmen en dag blir verklighet så vill jag göra det tillsammans med någon. Ett litet kreativt team.

Ödet får avgöra om det här någon dag blir verklighet, men nu har jag sagt det högt och du har läst det. Min dröm är att skapa en webbaserad mötesplats för människor med ett kreativt intresse. 

Share: