Loading Likes...

Det finns en sak jag har svårt med, det är att svara på frågorna vem är din förebild eller vem inspireras du av. Jag känner att det är sådana frågor som kräver eftertanke och åtminstone jag har inget direkt svar på just de frågorna. Har du det? Har du en specifik människa som du kan säga att du inspireras av? Å vad får dig att inspireras av just denna person?

IMG_2903

För min egen del har jag konstaterat att jag inspireras av olika människor och deras egenskaper, drivkrafter och sätt att ta sig an livet. Jag plockar detaljer, levnadsstiler och inspiration från olika sorters människor och gör min egen lilla mix för att hitta förebilder. Låter det knepigt eller kanske rentav knasigt? Nå, låt mig förklara.

Jag inspireras av människor som går sin egen väg, visar att livet inte alltid är en dans på rosor, vågar dela med sig. Människor som är öppna, ärliga, glada, vanliga och helt crazyibland. Jag inspireras av människor som lever enligt måtta med allt och som dricker vin ibland, som älskar sprallig upptåg och färgglada detaljer. Jag dras till lugna och insiktsfulla människor som delar med sig av sina tankar kring livet, vardagen och det som händer runt om i världen. Jag inspireras av människor som vågar göra något annorlunda, bryta sig loss från det vanliga mönstret. Jag önskar att jag vågade kliva ur komfortzonen oftare, för det får en att växa lite som människa. Jag inspireras av dig!

Ha en fin start på veckan!

Share: