Loading Likes...

Sofia skrev ett sånt bra inlägg om sin träning, efter en lång kommentar kom jag fram till att jag behöver få skriva om min träning också. Jag vet att jag tidigare har berört det här med min träning i bloggen. Men det skadar inte att skriva mer om det, för som jag också kommenterade hos Sofia så tycker jag själv att det är inspirerande och intressant att läsa om andras träning.

Ikväll har jag genomfört ett av de tyngre passen någonsin tillsammans med mina vänner och vår PT. Ja, det låter ju mer fancy än vad det egentligen är. Tänk dig själv att först göra en övning, t.ex. 20 st. situps och sen springa en sträcka på ca. 350-400 m kanske i terräng och med god fart på. Intervaller och cirkelträning kan vi väl kanske benämna det.

244af1cefcd76a9c76efaf244ebf7804

Bildkälla: Pinterest

Under våra pass tillsammans med hon som tränar och peppar oss så diskuterar vi ofta våra gjorda pass och hur träningen känns. Hur svårt det är att få in en rutin med träningen och att se till så de fyra pass per vecka som vi har faktiskt blir gjorda. Med träning handlar det för mig ofta om inställning, motivation och förberedelse. Jag märker direkt om jag har förberett mig dåligt, t.ex. ätit för lite, eller så behöver det bara bero på att psyket är emot mig. Jag tror att jag inte orkar, fast jag innerst inne vet att jag nog gör det.

Det är fantastiskt roligt att se hur mycket och relativt snabbt ändå människan kan utvecklas, och hur mycket du orkar bara du ger dig på det. Om någon skulle ha sagt för ett år sedan att jag i oktober 2013 orkar relativt bra genom två av tre varv av kvällens träningspass så skulle jag nog ha skrattat bort det.  Som jag tidigare har skrivit så tränar jag i första hand för att må bra och för att bygga upp en ork i vardagen. De fina resultat som så småningom kommer med styrketräningen och att flåset förbättras, det ser jag bara som en fantastisk bonus.

Vilken är din relation till träning?

Share: