Loading Likes...

De bästa idéerna föds i rörelse, den här gången på gymmets löpmatta. Istället för att skriva en massa olika sammanfattningsinlägg i slutet av varje månad så kör jag en sammanfattningslista istället. Nu har jag kommit på 12 olika “rubriker” som jag ska sammanfatta varje månad med. Å för att få med hela året så kommer jag så klart att börja med januari.


Obs! Vill du också göra sammanfattningslistan? Snälla länka tillbaka till mig då. 


Januaris viktigaste händelser: Vi fick ha en helt ledig vecka i början av januari tillsammans jag och sambon. Under den veckan hann vi med en hel del och bland annat tog vi steget att på riktigt börja leta efter hund. Jag hann också med en hel del kompishäng och vi beslöt i vårt barndomsgäng att vi ska försöka träffas en gång i månaden.
Januaris viktigaste tankar: Att jag duger som jag är! Det är så svårt att få inbankat i skallen ibland ska ni veta. Speciellt när du med jämna mellanrum har små eller större komplex som spökar.
Januaris känsla: Överlag har känslan för månaden varit bra. För det mesta har de positiva känslorna fått ta plats och i vår parrelation har vi visat varandra lite mer uppmärksamhet också.
Januaris in: Det blev en månad med mycket shopping. Bland annat väskan, men också lite nya vardagskläder och träningskläder köpte jag. Å så hann jag ju med två loppisrundor också.
Januaris  ut: Inget blev sålt denna månad men jag plockade och donade en del hemmavid och har återigen samlat ihop en hel hög som borde säljas/skänkas. Kanske det där med bloggloppis nu under våren inte skulle vara en så dum idé.
Januaris bästa bild: Norrskensfotograferingen på månadens sista dag.
img_4641
Januari lästa böcker: De hann jag redan sammanfatta i det här inlägget.
Januaris handarbeten: Det hann jag också sammanfatta innan listan föddes.
Januaris kökinspiration: Bakning, jag vill lära mig baka bröd. Sen att vi försöker hålla borta bröd, pasta, ris och potatis hemma hos oss just nu så betyder ju att vi försöker hitta ersättare också. Så det blev en hel del pröva sig fram i köket denna månad.
Januaris träning: 13 pass totalt, en hel del styrketräning och så favoriten Pound. Hann också pröva på Bodypump och det blev en ny favorit.
Januaris favoritinlägg:
Tidstjuven: Torsdagspepp
Emilia Westerström: Att göra vad man borde
Share: