Loading Likes...

lucka 8

I dagens lucka blev det faktiskt en vlogg. Jag tog till mig poddresponsen och gör för första gången en vlogg helt på dialekt. Hade så kul när jag filmade för mig själv på lördagkväll, så fler vloggar blir det verkligen i framtiden. Nå, svaren på jullistan kommer här.

[wpvideo l5x03vel]

Vill du fylla i listan? Kopiera meningarna och fortsätt dem med dina egna svar. Länka tillbaka hit till min blogg och lämna gärna en kommentar så jag kan ta del av dina svar också.

Decembermånad för mig är…

Första julpyntet kommer fram…

Dessa jullåtar lyssnar jag helst på…

En favorit som skall finnas på julbordet…

Detta får gärna finnas i ett paket i år…

En jultradition som jag håller fast vid…

I min julgran hänger i år…

Såhär klär jag mig på julafton…

Dagarna efter julafton spenderas…

Ett löfte till mig själv inför nästa jul….

Share: