Loading Likes...

lucka 4

I dagens lucka hittar ni inspiration till julkort. Ni vet väl att vi senast den 14 december behöver posta våra julkort i det röda kuvertet för att de skall hinna fram i tid. Redan långt innan julkalendern tog form har jag spanat in modeller till julkort på Pinterest och sen har jag gjort min egen stil på dem. Varsågoda, årets julkort från Fina Christina.

IMG_0419

Jag får be om ursäkt för den kassa bildkvaliteten! Knäppte bilden i all hast när kamerans batteri blinkade rött. Men i princip så blev det jag tar vad jag har julkort i år. Få se då vem som får vilket av korten sen i sin postlåda. Under tiden jag satt och pysslade dessa så blev jag inspirerad att gå en kurs i textning, ni vet FiaLottaJanssons kurser. Så kanske de kommande julens kort ser annorlunda ut.

Brukar ni skicka julkort? Gör ni dem själva eller köper ni? 

Share: