Loading Likes...

lucka 5

Enda sen jag flyttade hemifrån har jag alltid fixat någon form av adventsljusstake. Jag tror att jag hade en redan när jag bodde i Jakobstad, men den blev tänd under veckorna då istället. Traditionen med adventsljusstake är egentligen inget som vi har haft hemma, men från bilder på nätet och i böcker har jag själv blivit inspirerad att ta mig an just den jultraditionen. Sen förstås är det ett enkelt sätt att räkna ner till julen också. Jag har ju inte direkt någon egen julkalender längre.

IMG_0351

IMG_0355

Årets ljusstake är kubljusstaken som jag hittade på loppis i början av året. Redan när jag började planera ljusstaken så visste jag att det skulle bli den som grund, men att hitta något att fylla den med var inte lätt. Till sist fick jag ändå till en helhet som är enkel och vacker. Hjärtat symboliserar kärlek, stjärnan hopp och silverrenen det naturliga. En fin adventstid önskar jag er.

Share: