Loading Likes...

Godmorgon! Hur är det med er? Jag är lite trött idag för vi hade julfestkväll med tjejerna igår. Ja, det är andra året i rad som vi ordnar julfest vi tjejer som umgås mest, kan väl snart börja kalla det en tradition. Det är söndag och andra advent och tid att visa årets adventsljusstake. I år visste jag direkt när jag såg de runda ljusstakarna inne på Lagerhaus att de skulle få vara grund i årets adventsljusstake.

På tal om traditioner så var adventsljusstaken en sån tradition som jag tog till mig när jag flyttade hemifrån. Kan inte minnas att vi hemma har haft adventsljusstake på det viset. Adventsljusstaken är för mig ett sätt att räkna ner till julen. Sen så gillar jag ju mysbelysning i alla former och lite extra ljus denna mörka årstid är inte helt fel. Med den nya traditionen har jag möjlighet att varje år att fixa en egen adventsljusstake och jag tror det är endast två år som jag haft samma ljusstake.

Läs mer: Adventsljusstaken 2013,2014, 2015, 2016

Återanvända adventsljusen

Att sen ha enfärgade ljus gör ju det enkelt att återanvända dem på andra ställen efter att adventstiden är slut. Jag tror att jag ännu har kvar något av de adventsljus jag använde för något år sen med siffror på. Använde upp de flesta i en lykta utomhus men det har nog lämnat något i skåpet. Perfekt att ha nu när det ändå eldas en del ljus både ute och inne.

Har du någon adventsljusstake i år? Hur ser din ut?

Share: