Loading Likes...

Tyckte de var nyss jag fyllde i listan för maj och plötsligt så ska junilistan fyllas i. Nå, en del har blivit gjort fast månaden gick fort och bloggen och bloggläsandet har hamnat lite åt sidan, fast det är väl vanligt när det är sommar och du har en liten valp som tar all din vakna tid.

Junis viktigaste händelser: En av de bästa dagarna var ju helt klart när vi fick hämta hem vår Doris. En annan mycket fin dag var den 21 juni när vi bytte ringar med varandra på Ritgrund.

Junis känsla: Tacksamhet och kärlek är den känsla som jag minns från den gångna månaden. Jag har så mycket att vara tacksam för och jag känner så starkt för kärleken just nu.

Junis in: Hunden och alla prylarna till henne.

Junis ut: Inte mycket egentligen.

Junis musik: Kamferdrops – Jag trodde änglarna fanns

Junis bästa bild: 

Junis lästa böcker: Toner i natten – Jojo Moyes, Långa Lappflickan – Åke Lundgren, För att kunna leva – Yenomi Park, Nazibruden – Anna-Lena Joners Larsson, Bloggdrottningen – Therese Loreskär

Junis handarbeten: Jag stickade vidare på restgarnsprojekten, både en halsduk och ett par strumpor.

Junis kökinspiration: Hembakat. Jag hade jäst i skåpet och det resulterade i både blåbärsbullar och morotssemlor. Nu vet jag att jag kan så nu är det bara att köra på med mera bakat.

Junis träning: med en liten valp i huset och sambon som ännu inte har semester så uteblir träningen tyvärr. Fast, vem behöver gym när du kan lasta i och ur bil och i och ur båt samt bära allt en några hundra meter sen.

Junis favoritinlägg:

Corinne – Att betona rätt och tänka efter

Maria Linnea – Minimalist living – min resa

Share: