Loading Likes...

Så kom snön och kölden, lika chockerande varje gång fast vi borde vara vana tycker jag. Nå, jag fick nog leta fram varmare ytterkläder och skor idag när jag kom hem, för inte hade jag förväntat mig -12 grader där ute i morse.

8fb339155f985032d8f443ff300cd0d9

Bildkälla: Pinterest

Sitter som bäst och letar inspiration på Pinterest och snubblade över denna vackra bild. Har länge tänkt tanken att sticka en egen sittpuff, eftersom jag tycker att de är så snygga. Borde bara ta mig i kragen och leta upp passande material, men det får nog bli efter resan och diverse annat som är på gång. Märker också att jag dras mer och mer till de naturnära färgerna som grå, vit, svart och brun. Sitter nästan dagligen och surfar runt för att hitta olika alternativ till gardiner, mattor och kuddar. Men det är så svårt att hitta något jag är 100 % nöjd med. Nå, vi fortsätter leta…

Trevlig torsdag!

Share: