Loading Likes...

IMG_0720

Vi hann fira nyårsafton på ön och sen var det dags att ta tag i semesterfirandet. Sal är ju som jag tidigare berättat inte en så stor ö och sevärdheterna är inte så många. Resebolaget erbjöd en Kapverdiansk afton där vi skulle få uppleva kulturen från ön samtidigt som vi åt både nationell och internationell mat. En spännande och lite annorlunda upplevelse minsann.

En afton på öns äldsta hotell

Hotell Morabezza är öns äldsta hotell och nog var det vackert där inne på hotellområdet. Massor av stora träd och grönskande planteringar och så alla stenhus var det fanns restauranger, hotellrum och liknande.

Kvällens program då? Tjaa, maten var to die for, en massa kött, fisk, sallad och annat gott och efterrättsbordet var minst lika bra. Vi åt som om vi inte sett mat på en månad ungefär. Kände väl att vi ville passa på när vi inte riktigt visste när och om vi skulle få sådär god mat.

IMG_0722

IMG_0723

IMG_0724

Underhållningen då? Ja, jag klippte ihop en kortfilm av de små filmsnuttar jag filmade under kvällen så ni får se själva. Mest faschinerad var jag ändå av kvinnorna, tänk att kunna vicka höft och rumpa på det där viset. Jag satt som förtrollad under hela deras dansnummer, så duktiga var de! Kapverdiansk musik och dans varsågoda!

IMG_0718

Share: