Loading Likes...

Karin höll en väldigt intressant föreläsning om slow fashion i torsdags. Hon berättade bland annat att vi konsumerar och gör av med 15 kg kläder /person /år. 15 kg är mycket, speciellt när det handlar om såna ytliga saker som kläder. Jag vill gärna se att jag inte gör av med så mycket, men säkert gäller det oss alla.

Hon ställde frågor som vi får ställa oss nästa gång vi känner för att shoppa. Frågor som: Kan jag leva utan detta plagg? De flesta gånger kan du säkert svara ja på den frågan.

IMG_5470

Hur som helst så blev jag väldigt inspirerad av Karins föreläsning. Gjorde en snabb genomrensning i min garderob igår och plagg som har hängt där hur länge som helst fick åka. Skall se om jag lägger upp dem på Syrrans Garderob kanske. Hädan efter skall jag sträva efter kvalitet och att fråga mig om jag kan leva utan detta plagg innan jag shoppar.

 

Share: