Loading Likes...

I våras fick jag ett mail från Marie-Louise vid medborgarinstitutet i Vörå. Hon undrade om jag var intresserad av att dra en kurs i bullet journaling. Efter lite betänketid så svarade jag glatt ja, för visst är det lite spännande att bli tillfrågad. Jag har så smått börjat fundera på upplägg för dessa två kvällar, lite teori och bakgrund och en hel massa inspiration utlovas.

Såg dessutom att Sofie ska dra en kurs i Lettering på vykort helgen före, att kombinera hennes letteringkurs med min bullet journal-kurs fungerar riktigt bra. Först lär du dig skriva olika snygga stilar och sen kan du använda dem i bland annat din bullet journal.

bullet journal

Mina senaste två veckouppslag, enkla eftersom jag inte behöver något annat just nu. 

Min kurs i Bullet Journal

När? 24-25.10 kl. 18-21

Var? Karvsor skola

En Bullet Journal är en anteckningsbok som du själv fyller med det du behöver för att hålla koll på dina göromål. Den hjälper dig få ordning på din vardag på ett enkelt och kreativt sätt. Det smarta med en Bullet Journal är att du samlar allt på ett ställe istället för på en massa papperslappar som du sedan inte kan hitta. Det är ett system för ordning och struktur.

Christina går igenom grunderna steg för steg. Du gör de första sidorna i din Bullet Journal och har på så sätt den grund du behöver: index, årsöversikt månadsöversikt, veckouppslag, daglig planering, personliga tillägg.

Ta med ett häfte samt pennor och “klottpapper”.

Anmälningen öppnar imorgon kl. 12 och du kan anmäla dig via hemsidan eller telefon 06-382 1673

Hoppas vi ses!

Share: