Loading Likes...

När jag knäpper med fingrarna, då har vi alla vaknat ur sommardvalan både bloggare och bloggläsare. 

 

*knäpp*

Nu är det dags, jag känner det på mig. Dags att dra igång höstens kampanj i den finlandssvenska bloggvärlden. Jag talar förstås om en kommentera mera-kampanj! Nu tycker jag att vi har sett tillräckligt av den här sommardvalan som både bloggare och bloggläsare verkar ha slumrat till i. Visst är vi många som försökt vara aktiva under sommarmånaderna också, men nu är det nog dags att lägga i en växel.

kommentera mera

Ursäkta va? Ja, alltså det är väl världens simplaste kampanj, eller? Det går helt enkelt ut på att du som trogen bloggläsare, eller nybörjare på bloggar skall öppna upp dig. Läser du något fiffigt, intresseväckande eller bara tycker att personen i fråga tar sjukt bra bilder eller är extra snygg på sin outfit-bild. Nå, låt personen få veta det!

“Men kommentarer är så svårt! Jag vet inte vad jag skall skriva..” Luugn, bara lugn. Det behöver inte vara så svårt. Ibland räcker det med ett “snyggt!” eller “bra skrivet”. Ibland blir kommentarerna en halv roman. Är du bloggare? Varför inte ge en kommentar på någons inlägg som ett inlägg i din blogg. Hallå, bloggtorksbekämpare!

Å ja, jag vet att det inte alltid är det lättaste att kommentera via surfplatta eller telefon. Men tänk som så, om du verkligen vill lämna en kommentar till inlägget i fråga och surfar från din telefon. Spara kommentaren till ett senare skede, när du har tillgång till dator. Eller så tar du dig den korta tid det tar, att kommentera, fast det innebär lite extra ifyllande av information om dig som kommentatör.

Så nu uppmanar jag dig, bloggläsare/bloggare att ta dig i kragen och kommentera mera! Men kom ihåg: Du ska kunna stå för din kommentar! Känner du för att kommentera elakt och anonymt så kan du sluta läsa bloggar på direkten och se dig själv i spegeln!

Share: