Loading Likes...

Vi är lite trötta här idag, både jag och Doris. Igår gick nämligen det årliga kräftkalaset av stapeln och vi var med och firade. Jag tog med hunden som min avec eftersom sambon åkt i jobb. Hon trivs superbra med gänget och var lugn och nöjd hela kvällen. Vem skulle inte vara det om man fick en hel del uppmärksamhet, kel och bus.

Det är så roligt när du får skapa nya traditioner tillsammans med dina vänner. Med familjen har man kanske en viss sorts traditioner och med vännerna kan man skapa egna. Kräftkalaset är en sån tradition och nu var det redan fjärde året vi firade. Brudjulfesten är en annan och med barndomsvännerna försöker vi få till en glöggkväll kring jul.

För det mesta är ju människor upptagna med sitt eget och ofta kommer tanken “vi borde ju träffas”. Men för det mesta stannar det bara kring den där tanken. Då är det skönt att ha vissa festliga traditioner att falla tillbaka på och njuta av tillsammans sen.

Jag prioriterade bort telefonen igår och glömde ta med kameran. Så därav inga bilder från de fyra kräftfaten eller det dignande buffébordet med pajer, sallader och röror. Men jag kan garanterat att vi åt, drack och hade en riktigt gemytlig kväll. Fast killarna vägrade erkänna att de stundtals fuskade i vår årliga kubbmatch.

Share: