Loading Likes...

Oj, vilken besökarboom det blev hit till bloggen igår bara för att Linda länkade om min garnförvaring. Vad roligt och jag hoppas självklart att ni kikar in fler gånger hos mig och hittar något ni fastnar för här. Är det kanske nån av er som är nya? Lämna gärna en kommentar får vi hälsa.

Under tiden som ni klickade er in här i går så satt jag i soffan och virkade. Jag köpte trikågarn på loppis för ett tag sedan och det som först tänkte bli en matta i grått och vitt blev senare till korgar. Jag anser mig behöva korgar mer än mattor just nu. Ett lättvirkat projekt var det och jag tänkte hinna göra en till ikväll.

img_4735

Korgen får agera förvaring för alla mina stickade sockor.

Beskrivningen till korgen så finns med i det senaste numret av Novita så tyvärr finns den inte ute på nätet riktigt ännu. Men det finns flera andra fina virkbeskrivningar så det är bara att googla sig fram.

Hoppas ni får en skön kväll!

Share: