Mera om mig

IMG_8077

Foto & Styling; Voga Styling.

Hej på er! Jag heter Christina och är 28 år. Jag bor tillsammans med min sambo i vår egna radhustrea i byn Kvevlax i Korsholm. Till vardags arbetar jag som barnträdgårdslärare och trivs väldigt bra med mitt val av yrke. Det är utmanande men samtidigt väldigt lärorikt.

När jag inte arbetar så är jag ofta hemmavid eller så hittar ni mig på gymmet. Här hemma gillar jag att handarbeta, pyssla på i köket eller fundera kring inredning eller trädgårdssysslor. Andra grejer jag gillar är att läsa böcker, fotografera och gå på loppis. Jag brinner också för välmående, personlig utveckling och ledarskap. Intresset för dessa ämnen har vuxit fram under de senaste åren. En stor del av detta kommer ni få ta del av när ni läser min blogg.

Utmaningar av olika slag är intressanta och här kan ni läsa om de mål jag har satt upp för 2017. Självklart kommer ni få följa med när jag förverkligar dessa mål.

Tack för att du kikar in,

Christina.