Loading Likes...

Så var det dags att stänga ner min inläggsenkät och analysera resultatet. Så roligt att ni ville svara på mina frågor kring inläggsinspiration. Självklart vill jag berätta för er vad ni ska få läsa mera om i bloggen nu under sensommaren och hösten.

Det här vill ni läsa om

Av de svar jag fick från er så vill ni allra helst se vardagsinlägg, tätt efter kommer inlägg om Doris och olika sorts tipsinlägg. En del av er vill också gärna läsa om kreativitet och handarbete eller hem och inredning. Minst röster fick faktiskt välmående och träning och det var nog väntat.

Jag bad ju er också ge förslag på vilka sorts ämnen jag ska ta upp eller rubriker på blogginlägg. Så framöver kommer ni bland annat få läsa mer om mina framtidsplaner, sommarstället, förvaring och vad jag drömde om att bli som liten. Jag ska också försöka klämma in någon form av höstpepp, inlägg om favoritplatser och min närmiljö samt matlagning. Så med andra ord har jag en hel del roliga ämnen att skriva om.

Återigen stort tack till er som tog sig tid att svara på min enkät!

Share: