Loading Likes...

Vad ser du mest framemot denna vecka? Jag har planerat in flera pass på gymmet, som jag hoppas ha energi till att genomföra. Å så ska jag gå på Isabellas föreläsning om träningsglädje i Jakobstad på torsdag.

Har du haft en härlig helg? Ja minsann, en mycket lugn sådan men med massor av tid tillsammans med nära och kära. Bästa stunden var ändå när jag och lilla-syster överräckte presenten vår åt mamma. Hon fyller år på onsdag, men vi firade lite i förskott på söndan.

Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? Höstmys. Vi är inne i oktober nu och det är hög tid att börja ta till vara varje stund för att samla energi för det mörka som är på kommande.

img_3904

Nämn en grej du skall försöka hinna med denna vecka: Podda tillsammans med Silje.

Ska du laga någon god mat denna vecka? Skall försöka åtminstone. Kanske en kantarellpaj till helgen.

Vad gjorde du igår kväll? Jag var hemma hos föräldrarna, så jag badade bastu. Så skönt!

Ett tips på hur man får en fin vecka: Gör något tillsammans med någon som ger dig energi och gläjde. Det kan vara en promenad, en kaffekopp eller ett telefonsamtal.

img_3913

Vad åt du till frukost idag? Gröt förstås och så smörgås för att orka lite längre.

Vilken tid på morgonen vaknade du? 06.00, sist jag gjorde listan var det 06.15. Tänkte försöka stiga upp lite tidigare för att kunna ta till vara morgonlugnet.

Hur ser du oftast ut till vardags? Tjaa, det skiljer inte så mycket från tidigare. Jeans och tröja eller klänning och leggings. Bekvämt skall det vara hur som helst.

Share: