Loading Likes...

När jag skrev om min bullet journal i början av januari så var ni många som var intresserade. I nuläget är inlägget mitt tredje mest lästa inlägg i januari. Så idag tänkte jag att vi ska spana in lite bujoinspiration. Jag ska visa för er varifrån jag hämtar min inspiration och så tänkte jag ge er lite tips om ni har fastnat eller känner att ni vill börja på med en egen bujo.

Läs mer: Bullet journal – ett annorlunda planeringsverktyg

Instagram och hashtags

Ett av de allra enklaste sätten att hitta inspiration till sin bujo är via instagram. Jag följer flera bujo-konton och tycker det är så intressant och inspirerande att se hur andra utformar sina veckouppslag, månader och trackers. Idag kan du ju också följa enskilda # och inte bara medlemmar som du tidigare kunnat göra. Det betyder ju att du i ditt flöde får upp de bilder som publiceras under hashtaggen.

Vem följer jag på IG? Bland annat dessa bullet journal konton: buujooo, bulletjournal, bullet_journalish, emyplanner, junjournals och lifeinabullet. Därifrån hämtar jag mycket inspiration och jag kan varmt rekommendera deras konton.

Bilden är en screenshot från #bujo. Andra intressanta # är bland annat #bujoinspiration #bulletjournal #bulletjournalnewbie #bujoaddicts och #bulletjournalideas. Jag brukar spara intressanta uppslag på instagram. Det du sparar så syns bara för dig själv och du hittar det sen under den lilla fliken längst till höger i din profil på IG. Där kan du också göra olika samlingar så att du kan spara bujoinspiration i en “mapp” och något annat i en annan.

Pinterest

Nästan direkt när jag blev nyfiken på att förverkliga en bullet journal så skapade jag en tavla på Pinterest för bujoinspiration. Där finns massor av fiffiga idéer och därifrån har jag också fått en hel del, do’s and don’ts. Fast sist och slutligen så är det ju du själv som bestämmer över din bujo. Den behöver inte alls vara invecklad.

Gå direkt till min bujoinspiration-tavla. Å välkommen att följa mig på Pinterest om det intresserar.

Facebook

Jag kan ju inte ha ett inspirationsinlägg utan att glömma att nämnda facebook. Där finns ju grupper för det mesta och så även för Bujo-intresserade. I nuläget är jag medlem i tre styckna: Finlandssvenska Bullet Journal & Planner Lovers, Bullet Journal Sverige (BuJo) och Bullet Journal Suomi.

 

Ja,det var väl egentligen var jag hittar som mest inspiration till min bujo just nu. Nu när jag skrivit så mycket om bujon så är det väl dags att att ta itu med nästa veckas uppslag. Mina uppslag just nu blir väldigt simpla, men det är enklast att köra så i början tycker jag.


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: