Loading Likes...

Nå, nu har jag äntligen fått förnyat bloggen litegrann.. Det krävdes en hel del tagningar med stativ och fjärrutlösare, och en del stick av envisa brännässlor innan jag fick till headerbilder som jag är nöjd med.  Det knepiga är bara att få dem i en bra storlek, men det får vara en stor Christina ni kikar på, ni vet ju åtminstone vems blogg ni kommer in på då, hehe.

Förresten, den här dagen har varit betydligt bättre än gårdagen. Det hjälper nog att fokusera på det positiva ibland. Å ni verkar vara fler som sysslar med liknande metod också. Så, jag tror att vi kan rekommendera positivt tänkande de dagar de känns helt åt pipsvängen.

Nu skall jag plocka fram klippmaskinen och fixa pappas hår och så ska vi förstås se Sipiläs tal till folket. Få se då…

Ha en bra kväll ni som kikar in!

Share: