Loading Likes...

På min lista ikväll står det att jag ska baka pajer inför juldagens julkalas. Innan jag tar tag i bakandet så tänkte jag kika in och tömma huvudet. Har gått och funderat på lite olika saker den senaste tiden och tycker själv det är ganska roligt att läsa liknande inlägg.

Tömmer huvudet på tankar

  • För ett tag sen listade blogg.se  50 bloggare att hålla koll på och där fanns ju faktiskt några finlandssvenska bloggare också. Skulle vara roligt att se en motsvarande lista här i svenskfinland. Jag har själv börjat följa några nya bloggar den senaste tiden. Så kanske ett inlägg med nya blogg- och instafavoriter vore på sin plats.

 

  • Hur mysigt det är att lyssna på podd i bilen. Det är något annat än julsånger och popmusik. Mina favoriter att lyssna på just nu är Skäringer & Mannheimer samt En underbar pod. Samtidigt saknar jag att podda själv, fast det tog mycket tid så var det roligt.

 

  • Hundpromenader är lösningen på det mesta. När jag rör på mig så hinner jag tänka en massa tankar till slut och kommer på lösningar på många saker. De fungerar minst lika bra med vanliga promenader eller träningspass.

 

  • Att jag ska inleda det nya året utan att stressa med målsättningar. Jepp, några små mål har jag för bloggen men de är rätt långsiktiga. Alla andra delar tar jag lite som de kommer. Få se var vi landar.

 

Vad har du tänkt på extra mycket den senaste tiden?

Psst.. Du vet väl om att du kan klicka i det lilla hjärtat längst ner till höger ifall du gillar något inlägg extra mycket. Då blir jag riktigt glad och får samtidigt se vad ni uppskattar för sorts inlägg. 

Share: