Loading Likes...

Hej hörni, vad roligt att se att ni är så många som gillar och kommenterar. Nu tänker jag främst på det inlägg jag skrev i morse angående bloggalan, men överlag annars också. Ibland löns det att sätta ner de trötta morgontankarna till pappers tydligen.

Sen är det ju lite spännande och roligt att ni är så nyfikna på mitt och Siljes projekt. Det gör oss bara ännu mer taggade och vet ni jag sitter som på nålar här hemma och hoppas kunna berätta lite mer för er snart.

Hur har ni det annars då? Själv är jag lite trött, det går på 110 % just nu överallt och jag börjar märka det på min hy också. Vi kommer inte riktigt överens. Önskar att det inte var så långt till Jeppis härifrån så att jag kunde ta och besöka Cosmetique. Oh well, jag får försöka ge den lite kärlek här i slutet av veckan när det faktiskt vankas lite höstlov för min del också, förlängt veckoslut.

IMG_9700//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Så, det blir en kort en från mig idag. Jag skall ladda batterierna (mina egna, telefonens och kamerans), pussa lite på sambon och sen dra på fotokurs. Det vankas porträttfotografering med skyltfönsterljussättning, annorlunda och roligt. Skulle ni förresten vilja veta lite vad vi sysslar med på vår fotograferingskurs för nybörjare?

Ha det så bra!

Share: