Loading Likes...

Ikväll yrar jag runt här hemma och så mellanlandar jag i soffan och stickar några varv, samlar energi. Att handarbeta är mitt sätt att tömma hjärnkontoret efter en dag på jobbet. För det blir lätt fullt där uppe och kaos skulle det också va om jag inte hade Stinas kom ihåg-häfte med mig jämt.

Så jag skriver handelslista inför helgen, plockar här och plockar där, läser bloggar. TACK för den fina respons jag fått den senaste tiden både kring kommentera mera-kampanjen och mitt träningsinlägg. Det värmer ska ni veta!

IMG_8941//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Sen har jag dragit igång ett projekt också, ett evighetsprojekt som kanske kan leda till lite mindre grejer i slutändan. Jag inventerar vårt hem. Jepp, jag går igenom skåp, lådor och skrubbar. Skriver ner antal och nån liten kommentar om det är något som kanske kan säljas eller ges bort. Ni ska se att jag har skrapat ihop till ytterligare ett loppisbord när det här projektet är slut.

Men ja, nu ska jag äta lite också, för det har jag en tendens att glömma bort när jag är ensam hemma. Stekt halloumi, ägg och avokado. Du tar vad du har när kylskåpet börjar gapa tomt.

Ha en fin kväll kära vänner!

Share: