Loading Likes...

Det skramlar i köket, Doris leker med sin aktivitetsboll. En sån dit du sätter godis och vart efter hon rullar bollen över golvet så faller det ut godis. Ett effektivt sätt för mig att ibland få något gjort. Som t.ex. blogga och idag om ingen mindre än henne.

IMG_5901

Förutom lek och mys på soffan har vi ikväll också hunnit träna lite tillsammans. Just nu tränar vi mycket på att följa mig samt att använda nostarget. Det sistnämnda är kanske lite obekant, men det handlar om att Doris nos ska vidröra ett föremål. Just dessa övningar har en baktanke, för vi går en kurs.

I höst gick vi två kurser ordnade av Hundkonsulten och nu går vi ytterligare en kurs för henne. Den här gången här i Kvevlax och kursen är ingen mindre än inför agility. Det betyder att vi förbereder oss samt lär oss vissa specifika delar som man behöver kunna för att börja träna agility.

Ska vi börja träna agility?

Doris är en liten tjej som älskar att vara aktiv, kan ha att göra med att hon ännu är unghund. Men hon tycker om att leka och springa och inför agility är en perfekt kurs för oss just nu. Jag har dock inte bestämt huruvida vi kommer att ta det till nästa nivå och faktiskt gå någon nybörjarkurs i agility. Men, om det blir av så är vi ju lite förberedda i och med kursen vi nu går.

IMG_5868

Jag har också lite andra planer på gång för Doris och mig under våren. Exakt vilka dessa planer är kommer jag uppdatera er mer om när det närmar sig. Det blir en helt ny upplevelse för oss båda och jag är redan lite nervös.

Följ våra äventyr på instagram

Förresten, om du är intresserad av vårt hundliv hemma så kan jag rekommendera att du följer mig på instagram @finachristinas. Där uppdaterar jag nu och då med bilder under #dorisdvärgschnauzern och så kommer det nästan dagligen små instastories med mina och Doris äventyr.


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: