Loading Likes...

Jag har haft flera hundinspirerade inlägg på gång i tankarna men inte kommit till skott. För en och en halv vecka sen så blev Doris sex månader och fyra av dessa månader har hon tillbringat hos oss. Jag kan inte förstå att det bara gått fyra månader sen vi hämtade hem en liten valp från Karperö.

Vi har ju hunnit göra en massa roliga saker sedan dess och utvecklats enormt både jag, husse och Doris. I skrivande stund är jag hemma hos mina föräldrar och Doris är ute på promenad med min pappa. De har verkligen en speciell relation till varandra och båda mina föräldrar är sanna djurvänner. Doris har spenderat snart fyra dagar här tillsammans med dem, eftersom jag var till Umeå en sväng.

Glädjen hos min lilla valp när jag äntligen kom hem till mina föräldrar igår var obeskrivlig. Hon pep och skällde om vart annat och visste inte om hon skulle vara i famnen och överösa mig med pussar eller om hon skulle vara på golvet och hoppa runt mig. Så fint att se att hon saknat mig precis lika mycket som jag saknat henne.

Den senaste tiden har vi tagit det ganska lugnt jag och Doris, hon har haft sin första löpperiod och det går ju en våg av kennelhosta genom nejden också så vi tar det lugnt med alla kompismöten. Så fort vi har löpandet över så blir det nog att boka in flera kompismösten och kanske vi borde gå en kurs i vinter ändå.

Share: