Loading Likes...

Det är ju ett tag sen jag uppdaterat något om vår ögonsten, Doris. För er som inte vet vem Doris är så kan ni läsa mer i det här inlägget. Jag valde också att lägga till egen kategori för alla inlägg om hunden, “Livet med Doris”.

Doris växer så det knakar och de där valptänderna har äntligen börjat lossna. Om några dagar firar vi fyra månader och det märks att hon har mognat på så många sätt. Det är ju nästan så att jag inte vill att hon ska bli större. Vill ha kvar den där lilla mysiga valpen ännu ett tag.

Vi går på kurs nu också varje torsdag. Jag anmälde mig och Doris till en inkallningskurs här tidigare under sommaren. Både matte och hund njuter av att få vara på kurs och träna inkallning tillsammans. Å det där att få träffa andra fyrbenta vänner och tvåbenta ägare är ju också så roligt. Jag märker att Doris älskar att lära sig nya saker och det ska bli intressant när vi börjar utveckla våra inkallningsmetoder under de tre gånger som är kvar.

Jag har ju börjat jobba igen men som tur har sambon ännu en semestervecka kvar. Vi lämnar henne ensam några timmar varje dag och det går *peppar, peppar..* hittills riktigt bra. Allra bäst är ju när du kommer hem och möts av en överlycklig valp i dörren. Aldrig har det varit så roligt att komma hem som nu.

Doris är vårt bästa beslut i år och jag är så glad att hon finns i vårt liv.

Share: