Loading Likes...

Välkommen ut ur valpbubblan Christina. Nu har Doris varit hos oss i 3 veckor och vi har lärt känna varandra lite mer. Lillbusan har fått vara med på en hel del äventyr under dessa tre veckor och hunnit träffa både två- och fyrbenta vänner. Stora fyrbenta vänner är Doris väldigt skeptisk mot medan mindre fyrbenta vänner går bra.

Våra dagar börjar tidigt, med frukost kl. 6 och sen tillbaks i säng för att sova och mysa. Jag vill nämligen inte påbörja mina semesterdagar redan kl. 6, när jag inte måste. I övrigt är Doris en pigg liten tjej som gärna busar och leker. Nu börjar jag förstå varför många suckar över valptänderna, för aj vad ont det gör när de små rackarna biter sig fast.

IMG-20170702-WA0000

Från den här veckan tänkte jag också börja köra in lite nya rutiner med Doris och sätta in lite fler korta promenader. Vi har turen att bo i ett område med många vägar att promenera på och den allra kortaste rutten klarar du av på under 10 minuter. Perfekt för en nyfiken liten valp och hennes matte när gräsmattan blir allt för tråkig.

Share: