Loading Likes...

Idag gör jag såna där livsviktiga saker som att ta reda på vad det är luktar i kylskåpet, läser ikapp alla bloggar och funderar på julklappar. Jag borde också diska, vika in rena kläder och planera träning. Men vem vill träna när det blåser svinkallt ute och fast jag skulle klä mig i fårfällden som ligger i gungstolen så skulle det inte bli varmt.

IMG_5695

Helst skulle jag krypa upp i soffan och sticka på randig strumpa nummer två, men att göra-listan är alldeles för lång. Istället lyssnar jag lite mer på Spotify, ignorerar allt jag måste göra och fortsätter surfa runt på nätet. I förd mina nyaste och mjukaste byxor från Halppin och en gammal huppari. I smutsigt hår som jag inte kan bestämma om det skall bli nån annan färg och om jag borde klippa mig innan fotograferingen i november. Vilka val livet för med sig ibland, en livsviktig och vardaglig tisdag.

Share: