Loading Likes...

Hoppas du gillade min loppisguide (du hittar den här). Innan du åker iväg för att fynda kan det kanske vara bra att läsa igenom fyra tips för en lyckad runda.

289h

Bildkälla: Gratisography

  • Energi. Om du besöker flera loppisar under en och samma dag så kom ihåg att ta små pauser ibland och tanka energi. Att gå på stora loppisar fyllda med grejer är tungt. Du behöver ju fokusera på innehållet i hyllorna och att ta dig fram. Jag brukar ha med mig en vattenflaska och något smått att äta i bilen mellan besöken.
  • Bärbart. Du vet aldrig vad du kan tänkas hitta bland hyllorna och då skulle det ju vara harmligt om du inte tog en korg/vagn när du kom så att du har någonstans att lägga dina grejer.

110h

Bildkälla: Gratisography

  • Fynden. Vad som är ett fynd för dig behöver inte vara ett fynd för mig och tvärtom. Allt av intresse åker alltid ner i korgen och innan jag kommer till kassan går jag igenom innehållet och för tillbaka de varor som inte längre känns aktuella.
  • Tid. Ta det lugnt när du går där mellan hyllorna, ta dig tid att spana in utbudet. Det är ju roligt att gå på loppis och ett riktigt bra tidsfördriv en tråkig vardagskväll eller en helgdag utan planer.

Har du några tips eller tankar att dela med dig av gällande loppis?

Share: