Loading Likes...

Här har vi en lugn lördag på gång, igen. Tvättmaskinen snurrar och jag går och småäter av de fantastiskt goda nutellagrottorna. Jag bakade igår och de är snart slut. Det bevisar väl bara hur goda de är och hur svårt det är för mig att hålla mig från godsaker.

IMG_7398

 

Tulpanerna ja, jag börjar bli trött på dem nu. Tror att gårdagens röda bukett får bli sista för den här säsongen. Skall försöka hitta någon snygg evighetsblomma att lägga dit istället. Evighetsblommor kan faktiskt vara ganska fina, ta t.ex. dessa magnoliakvistar.

Har ni förresten läst om årets blogghändelse? Finlandssvenska bloggare skall få gå på bloggala i november. För mig som missade julfesten så blir det här riktigt roligt. Nästan så att jag redan ser framemot hösten lite, fast bara lite. Mest väntar jag ju på våren just nu. Att få börja fixa och dona utomhus. Å det närmar ju sig, fatta att det är 1 mars imorgon redan. Vart far dagarna riktigt?

Skön fortsättning på lördagen till er.

Share: