Loading Likes...

Länge velade jag mellan en surfplatta och en ny kamera. Så plötsligt hade jag en surfplatta och allt var frid och fröjd, nästan. Jag kan inte släppa tanken på en ny kamera. Jag känner att jag vill ha en ny hobby i mitt liv, något nytt att fundera på. En av de stora bollarna har börjat sin färd ner mot marken, studiebollen. den når snart marken med en duns och efter sig lämnar den ett stort tomrum.

Ett tomrum som jag inte tänker fylla med så stora projekt. Men jag tänker att fotografering kunder vara ett lite projekt, att få utvecklas i sakta mak. Men, jag är helt vilse i kameradjungeln. Har ingen som helst aning och inte blir jag klokare av att läsa om olika sorters modeller på nätet heller.

Jag tänkte länge på en Canon eos M, den ser ju så liten och behaglig ut. Men samtidigt så lutar det åt en systemkamera, något som min sambo tycker är klumpigt och alldeles onödigt. Vad vill jag då? Jag vill utvecklas, lära mig något nytt. Jag fick verkligen mersmak när vi gick på instawalken, jag får mersmak varje gång jag hör Ida berätta om alla fotoutflykter och spännande evenemang med fotoklubben.

Jag vill ha en kamera, men jag vet bara inte hur jag skall tänka. Hjälp mig?

Share: